Historie

De Jager Accountancy BV is in 1997 opgericht door Roelof de Jager RA. Vanuit zijn ruime ervaring in de accountancy, zowel nationaal als internationaal, wist De Jager Accountancy BV zich direct als een kwalitatief accountantskantoor te profileren.  

De groei van het kantoor is gestaag geweest. Bijna elk jaar is er een personeelslid bijgekomen. Tijdig werd verloop van personeel opgevangen door het aantrekken van nieuwe medewerkers waardoor een uitgebalanceerd team is ontstaan van zeer ervaren tot jonge medewerkers met een hoog potentieel en frisse kennis.

De groei werd gerealiseerd door mond-tot-mond reklame. Het kantoor heeft altijd weinig reklame hoeven te maken omdat clienten en referenties hiervoor gezorgd hebben. Het relatiebeheer bestond en bestaat uit het tijdig communiceren en aktief begeleiden.

De vestiging in Sneek was gehuisvest in een monumentaal pand tegenover de Waterpoort. Om de relaties nog beter van dienst te kunnen zijn is in 2000 de vestiging aan de Droogstraat 5 in Harlingen geopend. Vanuit een beeldbepalend pand met uitzicht over de Harlinger Haven werden werkzaamheden verricht voor onze klanten in Harlingen en op de Waddeneilanden.

Vanaf 1 januari 2007 zijn beide vestigingen samengevoegd in één ruim en monumentaal pand. Het team van De Jager Accountancy werkt nu gezamenlijk vanuit het voormalige postkantoor aan de Grote Bredeplaats 6, 8861 BB te Harlingen.