Paviljoen de Walvis

“Paviljoen de Walvis Terschelling... misschien wel het mooiste plekje van Nederland”

Paviljoen de Walvis - Terschelling West
De Walvis is misschien wel het mooiste plekje van Nederland volgens de eigenaren John Bijlsma, Neeke van Dieren en Marleen Verhaagen. Een unieke locatie op het Groene Strand aan de voet van de hoge duin bij West Terschelling. Met een weids uitzicht over het wad, natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte ons mooie buureiland Vlieland. Geniet op ons terras, serre, veranda of binnen in ons knusse paviljoen van al dit moois. Tijdens het genieten, serveren wij een heerlijke lunch of diner, cocktails en vele andere lekkernijen.

Samenwerking met De Jager Accountancy
De Jager Accountancy is al 15 jaar ons financiële geweten. Zij stellen niet alleen de jaarrekening samen maar doen veel meer. Op advies van onze accountant zijn wij enige tijd geleden overgegaan naar een BV. Zij hebben ons geholpen om het gehele traject goed af te ronden, hier plukken we nu de fiscale voordelen van.  

Tevens zijn wij periodiek, aan de hand van de voorlopige rapportages, met elkaar in gesprek over de te voeren strategie en bedrijfsmatige beslissingen. Is er ruimte om uit te breiden, hoe zien de marges eruit, moeten we bezuinigen op personeel? Bij al dit soort vragen is De Jager Accountancy nauw betrokken. Ook bij moeilijke zaken, bedrijfsovernames en financieringsvraagstukken schakelen wij onze accountant in. Het contact met onze accountant is voor ons dan ook van groot belang.

Naar alle referenties